Oma kokki mökille - herkkuja paikallisista aineista
Paikallinen huippukokki Tapio Nikali saapuu paikan päälle ja loihtii herkut vieraillesi paikallisista raaka-aineista. Tilausmäärä 6–15 henkilöä.
Aamiainen tarjoillaan klo 7–11 välisenä aikana. Muut menut soveltuvat toiveiden mukaan lounaaksi, päivälliseksi tai illalliseksi. Illallisen viimeinen aloitusaika on klo 20. Kaikki tilatut annokset ovat kerralla samaa ruokalajia. Allergiat huomioidaan yksilöllisesti.

Aamupala
- Leipää ja levitettä
- Karjalanpiirakoita ja munavoita
- Juustoa
- Leikkelettä
- Kurkkua, tomaattia ja salaattia
- Keitettyjä kanamunia
- Smoothie sekä jogurtti
- Herkkujuustolan juustoa sekä hilloa
- Lämpiminä pannulla tilauksesta tehtynä
- Lohi tai kasvis munakasta
- Tilan omaa karitsamakkaraa
- Tuoremehu
- Kahvi, tee
Hinta 30 €/hlö sis alv. Hinta sisältää esillelaiton sekä 1,5h tarjoiluajan. Aamiainen on saatavilla 6-15 henkilölle.
Kolmen ruokalajin menu
Alkuruoka
Caesarsalaattia sekä grillattua Peevon tilan kutunjuustoa
Pääruoka lohesta ja kuhasta
- Tournedous lohesta ja kuhasta
- Valkoviinissä wokattuja kasviksia
- Shampanja hollandaisea
- Karamellisoitua perunapyreetä
tai
Pääruoka karitsan potkaa
- Yrteissä ja oluessa yön yli haudutettua karitsan potkaa
- Savustettua punajuurta ja palsternakkaa sekä bataatti-valkosipuli hautaa
- Paahtokastiketta sekä minttumajoneesia
Jälkiruoka
Karpaloita, jaloviina-kinuskia sekä marenkia
Hinta 70 €/ henkilö sis.alv. Hinta sisältää 3 tuntia tarjoilutyötä paikan päällä.
Menu on saatavilla 6-15 henkilölle.
Viiden ruokalajin menu
Alkuun
Kampasimpukkaa paistettuna chili-chorizovoissa (oman tilan makkaraa), savustettua muikunmätiä ja fenkolisalaattia
Välikeitto
Ranskalainen sipulikeitto viimeisteltynä Peter Dörigin Hilmajuustolla
Pääruoka
- Karitsan sisäfilettä pekonilla ja yrteillä viimeisteltynä
- Savuhilma-kermaperunaleivos
- Creme fraiche-punajuurta sekä valkoviinissä ryöpättyjä sokeriherneitä
Välijuustot
- Paikallisia juustoja
- Kirsikkahilloa
Jälkiruoka
Liekitetty tarte tatin sekä kardemumma-vaniljavaahtoa
114 € /hlö sis.alv. Hinta sisältää 3 tuntia tarjoilutyötä paikan päällä.
Menu on saatavilla 6-15 henkilölle.

