Oma kokki mökille - herkkuja paikallisista aineista

Paikallinen huippukokki Tapio Nikali saapuu paikan päälle ja loihtii herkut vieraillesi paikallisista raaka-aineista. Tilausmäärä 6–15 henkilöä.

Aamiainen tarjoillaan klo 7–11 välisenä aikana. Muut menut soveltuvat toiveiden mukaan lounaaksi, päivälliseksi tai illalliseksi. Illallisen viimeinen aloitusaika on klo 20. Kaikki tilatut annokset ovat kerralla samaa ruokalajia. Allergiat huomioidaan yksilöllisesti.

Menut sisältävät kolme tuntia työtä paikan päällä, aamiainen 1,5 tuntia.
Tapio Nikali

 Aamupala

  • Leipää ja levitettä
  • Karjalanpiirakoita ja munavoita
  • Juustoa
  • Leikkelettä
  • Kurkkua, tomaattia ja salaattia
  • Keitettyjä kanamunia
  • Smoothie sekä jogurtti
  • Herkkujuustolan juustoa sekä hilloa
  • Lämpiminä pannulla tilauksesta tehtynä
    • Lohi tai kasvis munakasta
    • Tilan omaa karitsamakkaraa
  • Tuoremehu
  • Kahvi, tee

Hinta 30 €/hlö sis alv. Hinta sisältää esillelaiton sekä 1,5h tarjoiluajan. Aamiainen on saatavilla 6-15 henkilölle.

Kolmen ruokalajin menu

Alkuruoka

Caesarsalaattia sekä grillattua Peevon tilan kutunjuustoa

Pääruoka lohesta ja kuhasta

  • Tournedous lohesta ja kuhasta
  • Valkoviinissä wokattuja kasviksia
  • Shampanja hollandaisea
  • Karamellisoitua perunapyreetä

tai

Pääruoka karitsan potkaa

  • Yrteissä ja oluessa yön yli haudutettua karitsan potkaa
  • Savustettua punajuurta ja palsternakkaa sekä bataatti-valkosipuli hautaa
  • Paahtokastiketta sekä minttumajoneesia

Jälkiruoka 

Karpaloita, jaloviina-kinuskia sekä marenkia

Hinta 70 €/ henkilö sis.alv. Hinta sisältää 3 tuntia tarjoilutyötä paikan päällä.

Menu on saatavilla 6-15 henkilölle.

Viiden ruokalajin menu

Alkuun

Kampasimpukkaa paistettuna chili-chorizovoissa (oman tilan makkaraa), savustettua muikunmätiä ja fenkolisalaattia

Välikeitto 

Ranskalainen sipulikeitto viimeisteltynä Peter Dörigin Hilmajuustolla

Pääruoka 

  • Karitsan sisäfilettä pekonilla ja yrteillä viimeisteltynä
  • Savuhilma-kermaperunaleivos
  • Creme fraiche-punajuurta sekä valkoviinissä ryöpättyjä sokeriherneitä 

Välijuustot 

  • Paikallisia juustoja
  • Kirsikkahilloa

Jälkiruoka 

Liekitetty tarte tatin sekä kardemumma-vaniljavaahtoa

114 € /hlö sis.alv. Hinta sisältää 3 tuntia tarjoilutyötä paikan päällä.

Menu on saatavilla 6-15 henkilölle.

Valitse kieli